Η Αναγέννηση της Ελευθερίας στην Αργεντινή

Ένα σπουδαίο συνέδριο, 11 με 12 Ιουνίου, για την Αναγέννηση της Ελευθερίας στην Αργεντινή που μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα για όλον τον κόσμο.

Μια χώρα από τις πλουσιότερες του κόσμου στο πρώτο ήμισυ του εικοστού αιώνα που οι διάφορες αποχρώσεις του σοσιαλιστικού λαϊκισμού και του κρατισμού που εφαρμόστηκαν μεταπολεμικά επί σειράν δεκαετιών, την πτώχευσαν, την υπερχρέωσαν και την ισοπέδωσαν στην κυριολεξία.

Σήμερα δίδεται η ευκαιρία στον Μιλέι να οδηγήσει την Αργεντινή στον δρόμο της Ελευθερίας που είναι και ο μόνος δρόμος για την Ευημερία και να διδάξει όλον τον κόσμο.

Η ευθύνη είναι ασύμμετρα μεγάλη σε έναν δρόμο ακανθώδη με απίστευτα εμπόδια, ανυπολόγιστους κινδύνους και αβεβαιότητα που ανά πάσα στιγμή μπορεί να δημιουργήσει χαώδη ρήγματα.

Είθε να τα καταφέρει στο ηράκλειο έργο του.

Διοργανωτές η Αργεντίνικη Δεξαμενή Σκέψης Libertad y Progreso και το Cato Institute που εδρεύει στην Ουάσιγκτον και διακονεί τον Κλασσικό Φιλελευθερισμό στην Επιστήμη και στις Εφαρμοσμένες Δημόσιες Πολιτικές, φέροντας το όνομα του, τιμής ένεκεν, του μεγαλύτερου πολιτικού της Αρχαίας Ρώμης, του Κάτωνα, αμύντορος της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας και αμείλικτου κατηγόρου και αντιπάλου του Δικτάτορα Καίσαρα.

Design a site like this with WordPress.com
Ξεκινήστε